GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 21 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Jordi Just
President de la Cambra de Comerç de Reus

La Cambra de Comerç de Reus ja està treballant en el seu reposicionament en clau territorial i amb vocació d'exercir una major representativitat de l'empresariat local al món. Una de les iniciatives que està engegant és la de treballar conjuntament amb el Clúster TIC tarragoní i crear, per exemple, delegacions a Silicon Valley i a Àsia, a més de fer un front comú amb la resta de cambres tarragonines per reivindicar de forma més efectiva les infraestructures que tenim a mitges o pendents.

 
Damià Calvet
Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat (PDeCat)

El Govern català ha anunciat una inversió de més de vint milions d'euros per a millorar la xarxa viària tarragonina, gairebé 15 milions al Camp de Tarragona i prop de 7 a les Terres de l'Ebre. Els diners s'invertiran essencialment en conservació de diverses vies i s'inclouen en una partida pressupostària que enguany es duplica a nivell català.

 
Josep Minguell
Artista solivellenc

Solivella inaugurarà aquest cap de setmana un imponent mural inspirat en la festa local del Sagrat Cor. Es tracta d'una pintura mural realitzada per l'artista Josep Minguell a partir d'una celebració que ha celebrat els 275 anys i l'essència de la qual quedarà ara reflectida a l'altar de la capella del Sagrat Cor de l'església del municipi. L'acte inaugural coincidirà amb la festa de Corpus.