GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 27 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Eduard Xatruch
Xef del restaurant 'Disfrutar'

Gran reconeixement per al restaurant Disfrutar de Barcelona. L'espai ha estat coronat a Singapur com el novè millor restaurant del planeta, en una gala que premia els millors 50 restaurants del món. L'espai està regentat per Mateu Casañas i per dos xefs més amb vinculació tarragonina: Oriol Castro —barceloní però molt arrelat a Torredembarra— i Eduard Xatruch, nascut a Vila-seca. Enhorabona a tots ells per aquest prestigiós reconeixement.

 
Albert Mercadé
Futbolista de Torredembarra

El futbolista torrenc nascut el 1985, Albert Mercadé, i els seus companys del club andorrà on juga, el FC Santa Coloma, es troben en plena lluita per accedir a la primera ronda classificatòria de la Champions League i les coses, ara per ara, els van prou bé. Dimarts guanyaven el Tre Penne de San Marino i aquest divendres s'enfrontaran al Feronikeli kosovar. Si guanyen, passaran a la primera ronda eliminatòria de la gran competició europea.

 
Cristina Español
Alumna de l'Institut Jaume Huguet de Valls

Cristina Español Pallarès, alumna de 2n de Batxillerat de l'Institut Jaume Huguet de Valls, ha guanyat un Premi Eumo al millor treball de recerca en l'àmbit de les arts de la Universitat de Vic. El treball guanyador, que porta com a títol ‘The sound that I wish’, va ser tutoritzat pel professor Felip Brunet. Es tracta d'un arranjament musical inspirat en una cançó d'un artista mundialment conegut. Inclou recerca sobre la cançó, l'artista, el gènere, l'estil i el context, i qüestions de teoria musical, sobretot d'harmonia. Enhorabona!