EN DIRECTE

Petita treva del temporal Glòria, amb pluja sostinguda però menys abundant

El semàfor del 10 de juliol de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Gorka Knörr
Delegat de la Generalitat a Madrid

L'exvicepresident del parlament basc, nascut a Tarragona i amb vincles familiars al Serrallo, Gorka Knörr és el nou delegat de la Generalitat a Madrid, cobrint el càrrec vacant des que Ferran Mascarell va deixar-lo per formar part de la llista de JxCat a l'Ajuntament de Barcelona. La seva funció és la representació institucional del govern català a Madrid i la 'difusió i promoció de la realitat catalana', segons la pàgina oficial del càrrec.

 
Núria Vila
Comissària de l'exposició 'Plàstic'

El Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí ha prorrogat l'exitosa exposició 'Plàstic' fins al gener de 2020. L'exposició que aborda des de la cultura l'ús que fem del plàstic a la vegada que convida els visitants a la reflexió entorn aquest material està obtenint un gran èxit tant a nivell de visitants com de centres educatius que utilitzen l'exposició en clau més didàctica. L'exposició ha tingut ja més de 5.000 visitants.

 
Raúl Tabera
Jugador de petanca reusenc

Nét i fill de petanquers, Raül Tabera porta aquest esport a la sang i el practica amb passió des de ben petit. Amb només setze anys ha estat seleccionat entre més de 5.000 esportistes per participar al Mundial de Petanca juvenil que se celebrarà del 18 al 24 de novembre a Cambodja. Tabera representarà la selecció espanyola després de proclamar-se campió de Catalunya i d'Espanya.