El semàfor del 24 de juliol de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Xavi Llorens
President del Club Patí Riudoms

El Club Patí Riudoms ha aconsegut l'ascens a primera divisió catalana, segona millor categoria de l'àmbit català. El club riudomenc, actiu des de 1995, sempre ha apostat per promocionar l'esport base del municipi i a la vegada treballar en una línia més competitiva que els ha permès assolir ara aquest nou triomf.

 
Núria Ortiz
Regidora de cultura de Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant (PSC)

Avui comença la tercera edició del Festival Internacional de Guitarra de l'Hospitalet de l'Infant. Fins al 28 de juliol i amb el Centre Cultural Infant Pere com a escenari principal, el festival ha previst una vintena d'activitats, entre concerts, exposicions i classes magistrals de guitarra amb reputats artistes nacionals i internacionals.

 
Roc Massaguer
Youtuber

Aquesta tarda, en el marc de l'Estiu TarragonaJove, el youtuber Roc Massaguer serà a Tarragona explicant algunes claus per triomfar a YouTube enllaçant-ho en la seva pròpia experiència com a Youtuber i persona molt seguida a les xarxes socials. La xerrada, enfocada principalment al públic juvenil i articulada en format taller oferirà consells pràctics a l'hora de produir continguts i gestionar la plataforma de vídeo i alertarà també dels perills i inconvenients que hi ha.