El semàfor del 21 d'agost de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
David Borràs i Nil Martínez
co-caps de colla dels Xiquets del Serrallo

El passat dilluns, a la diada de Sant Magí, els Xiquets del Serrallo signaven una magnífica actuació: a més de completar el seu segon 5 de 7 de l'any i el quart 4 de 7 amb l'agulla, els del barri mariner assolien el seu gran repte i descarregaven el cinquè 2 de 7 de la seva història. Sant Magí ha de servir als del barri mariner com a prova del camí a seguir les properes setmanes, amb el gran objectiu del 3 de 8 cada cop més a prop.

Oriol Peiró
Cap de colla dels Xiquets de Tarragona

La sort no està somrient, en el que va de temporada 2019, als Xiquets de Tarragona. La formació matalassera, que durant l'estiu no ha pogut assolir la gamma alta de vuit; tampoc no aconseguia per Sant Magí el 5de8 ni el 3de9f, que es veien obligats a desmuntar. Els Xiquets no estan traslladant a plaça allò que als assajos els funciona. En el tram final i més exigent de la temporada castellera, els matalassers han de trobar el desllorigador per retornar a la gamma de castells que els és habitual en aquestes alçades de l'any.

Hipòlit Monseny
Regidor de Via Pública de Reus (JuntsxCat)

Una dotzena de parcs infantils de Reus han estat equipats amb elements de joc adaptats per infants amb mobilitat reduïda. La mesura prové d'un projecte aprovat dels Pressupostos Participatius de 2018 i s'aplicarà al Parc de Sant Jordi, del Trenet a la Plaça del Teatre o al Parc de l'avinguda President Macià entre d'altres.