El semàfor del 04 de setembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Joan Negrié
Gestor cultural de la Sala Trono

La Sala Trono de Tarragona ja ha presentat la nova temporada de tardor i ho fa amb un calendari ben estructurat i ple d'actuacions per a tots els públics i gustos. Amb aquesta programació, la Sala Trono torna a demostrar que ha sabut renéixer amb una proposta sòlida, ja consolidada i sobretot apostant fermament per la cultura i el talent de casa nostra.

 
Montserrat Flores
Regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals (ERC)

A tres mesos perquè arrenqui el 2020, encara falten per executar quatre projectes dels pressupostos participatius de Reus de l'any 2018. Tot i que deu ja han estat enllestits, alguns d'ells s'han materialitzat aquest estiu i la cua de projectes votats i demanats per als ciutadans segueix creixent, i és que en l'edició dels pressupostos participatius del 2019 hi ha 13 propostes més esperant. La burocràcia i altres motius semblen tenir la culpa d'aquesta demora, però potser amb una mica més de voluntat es podria escurçar el temps d'espera per veure fets realitat alguns d'aquests projectes.

 
Clifton Onolfo
President i CEO del CF Reus

El CF Reus Deportiu continua immers en la mateixa cançó dels darrers mesos i, tot i les notícies esperançadores d'alguns dies, sembla que el seu propietari Clifton Onolfo no acaba de concretar la solució per als mals del club. De moment, encara no s'han vist els diners i la tensió ha escalat en la relació entre ell i el seu advocat, David Peña, un afegit més als greus problemes per al club reusenc que cada cop està més a prop de la desaparició si no hi ha solucions reals.

"🚦El semàfor del 03 de setembre de 2019" "El semàfor del 2 de setembre de 2019"