El semàfor del 05 de setembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Gemma Carbó
Directora del Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí

El Museu de la Vida Rural celebra aquest cap de setmana, a partir de divendres, el Festival d'Educació per la Sostenibilitat (FES), un esdeveniment més que necessari per prendre consciència sobre com afrontar una problemàtica ja actual. De les nostres accions en dependrà el nostre futur i en aquest sentit el FES vol aportar llum sobre el repte de la sostenibilitat amb activitats de tota mena durant dos dies que van adreçades a les comunitats educatives, a professionals de l’educació en el lleure, de l’educació al llarg de la vida, a les famílies i a totes les persones interessades en la cultura que transforma.

 
José Luis Ábalos
Ministre de Foment

La perforació del túnel del Coll de Lilla i les obres del tercer tram de l'A-27 entre Valls i Montblanc començaran el proper mes d'octubre. Després de molts endarreriments en unes obres crucials per a aquesta zona i per la continuació del projecte de l'A-27, sembla que ja es veu la llum al final del túnel (i mai millor dit). Segons ha explicat l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, aquesta setmana s'ha reunit amb els actors principals del projecte i han assegurat que s'iniciaran ben aviat, amb el compromís de finalitzar-les el 2021. El temps dirà.

 
Júlia Gómez
Regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat a Salou

Salou ha anunciat en el darrer ple que baixarà la velocitat permesa al passeig Jaume I, una de les artèries principals de la vila sobretot en els mesos d'estiu, i és que es tracta d'una de les vies més transitades per vehicles i per vianants en l'època estival. Així doncs, a partir de la segona quinzena de setembre està previst que s'hagi de circular a 30km/h com a velocitat màxima, posant en marxa una de les primeres mesures que estipula el pla de mobilitat urbana que s'està elaborant.

"🚦El semàfor del 04 de setembre de 2019" "🚦El semàfor del 03 de setembre de 2019"