INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

El semàfor del 13 de setembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Jordi Just
President de la Cambra de Comerç de Reus

La Cambra de Comerç de Reus vol apropar els seus serveis a la seva àrea d'influència de forma efectiva i és per això que busca tenir oficines d'atenció directa a les seus dels consells comarcals. De moment, al Priorat, sembla que la idea prosperarà i properament es presentarà a la Conca de Barberà, Ribera d'Ebre i Terra Alta.

 
Fina Bartolí
Regidora de Més que Mai Aiguamúrcia

Polèmica a Aiguamúrcia per la renúncia a la remodelació de la plaça Santa Llúcia que havia projectat l'anterior equip de govern - liderat per la llavors alcaldessa i actual regidora a l'oposició Fina Bartolí - i que s'havia d'executar ara. El cost de l'actuació és de 600.000 euros, 158.000 dels quals els havia de posar l'ajuntament. La delicada situació de les finances municipals han portat al nou govern a cancel·lar aquest ambiciós projecte per contribuir a reduir el deute municipal de més de 600.000 euros que segons el l'equip de govern liderat per Dolors Palma, té en aquests moments el municipi.

 
César Carballeira
Jugador del Reus Deportiu Miró

No té cap culpa però és una pèssima notícia. El defensa César Carballeira s’ha trencat la tíbia i el peroné de la cama dreta en una acció de l’entrenament d’aquest dijous i serà baixa durant els pròxims mesos. Una lesió així mai arriba en bon moment però si hi havia algun instant indesitjable, era abans de dos dels partits més importants abans d’acabar l’any: la Supercopa d’Espanya. Cop dur (i desafortunat) per a un Reus Deportiu Miró que buscarà dedicar-li el triomf a un dels líders del projecte.

Més notícies de la categoria El semàfor