El semàfor del 19 de setembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Òscar Peris
Delegat de la Generalitat a Tarragona (ERC)

Després de vuit anys sense convocatòria, la Generalitat de Catalunya recupera el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) pel cicle 2020-2024 i pensat per oxigenar l'economia dels municipis petits. Juntament amb el Pla d'Acció Municipal de la Diputació, són les dues grans ienes de finançament supramunicipal cap a les poblacions tarragonines per a projectes que no es podrien assumir exclusivament amb els fons propis dels ajuntaments

 
Joan Torres
President de l'Associació de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears

Aquest dijous a la tarda la Facultat d'Economia de la Universitat Rovira i Virgili del Campus Bellissens de la URV acollirà un acte organitzat per la delegació tarragonina de l'Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears. L'associació vol presentar-se com un col·lectiu de referència en el món dels tributs i a l'acte d'avui hi haurà cinc ponències entre les quals destaca la de l'economista José María Gay de Liébana.

 
Pedro Sánchez
President del Govern Espanyol en funcions (PSOE)

La convocatòria de noves eleccions a l'Estat és a tocar per la incapacitat dels partits polítics de posar-se d'acord per conformar un govern representatiu de la voluntat de la ciutadania, expressada el passat 26 d'abril a les urnes. El Partit Socialista, guanyador de les eleccions no ha estat capaç d'arribar a acords amb la resta de partits per governar Espanya després de cinc mesos de negociacions. Això fa que tornem al punt de partida i que el govern de l'estat segueixi en la provisionalitat i la inoperància fins a principis de 2020. Lamentable.

"El semàfor del 18 de setembre de 2019" "El semàfor del 17 de setembre de 2019"