El semàfor del 27 de setembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Pep Andreu
Alcalde de Montblanc (ERC)

Tal i com va avançar TarragonaDigital, l'Acampada Jove es continuarà fent a Montblanc per quatre anys més. Ahir es va fer pública en roda de premsa la renovació del conveni que han signat els organitzadors de l'esdeveniment i l'ajuntament de Montblanc, esvaïnt així els dubtes sobre un canvi d'emplaçament cap a altres municipis catalans interessats en acollir un dels festivals més importants del país. Un semàfor verd extensiu al director del Festival, Pau Morales per seguir apostant per les comarques tarragonines i una magnífica notícia per Montblanc.

 
Joan Maria Sanahuja
President del Consell Comarcal de l'Alt Camp (JuntsxCat)

Polèmica a l'Alt Camp després que diverses AMPEs hagin denunciat la precarietat del servei de menjador escolar de la comarca. Menjar fred,i racions insuficients són algunes de les queixes que els pares fa mesos van traslladar al Consell Comarcal, responsable del servei que gestiona una empresa privada de Sant Just d'Esvern. El mes d'abril l'ens comarcal es va comprometre a afrontar el tema de cara a la propera licitació del contracte però ha començat el curs escolar i tot segueix, segons els pares, igual.

 
Sylvie Carot
Directora del Collège Français de Reus

El Collège Français International de Reus s'ha unit al moviment contra el canvi climàtic sumant-se a la proposta Teachers for future Spain, grup vinculat al Fridays for future. Durant tota la setmana s'han realitzat diferents mobilitzacions en el centre educatiu, guiades pels professors i dins el marc de la setmana pel clima de Reus.