El semàfor del 30 de setembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Noemí Llauradó
Presidenta de la Diputació de Tarragona (ERC)

La Diputació de Tarragona també s'ha plantat davant l'amenaça d'Endesa de tallar el subministrament elèctric a aquells que no el puguin pagar a partir de l'1 d'octubre. L'ens provincial ha aprovat una declaració institucional contundent rebutjant l'actitud de la companyia que reclama als ajuntaments que assumeixin el 50% d'aquests impagaments. La Diputació canalitza així la inquietud dels ajuntaments tarragonins davant aquest problema que no té fàcil solució però que s'agreujaria molt més amb un tall massiu de llum indiscriminat i sense tenir en compte determinats condicionants al voltant d'alguns dels impagaments.

 
Kenneth Martínez
Alcalde del Vendrell (PSC)

L'ajuntament del Vendrell apujarà l'IBI dels pisos desocupats que siguin propietat de grans tenidors per tal d'incentivar-ne el lloguer i combatre les ocupacions il·legals i l'augment de pisos buits i en mal estat. De la mateixa manera, Calafell també actuarà contra les ocupacions il·legals tallant el subministre d'aigua als pisos ocupats. Mesures contundents però necessàries.

 
Joan Masdéu
Músic reusenc

L'ànima de la mítica banda de rock català, Whiskyn's', Joan Masdéu, publica nou disc revisitant els clàssics de la formació per oferir-ne una nova versió en acústic. En una entrevista a TarragonaDigital, Masdéu reconeix que aquest disc, 25 anys després del primer àlbum publicat de la banda i 10 després de la seva dissolució arriba en un bon moment creatiu i artístic per al músic de la capital del Baix Camp, que ha comptat amb col·laboracions com les de Gerard Quintana, Beth Rodergas o Roger Mas.

"El semàfor del 27 de setembre de 2019" "El semàfor del 26 de setembre de 2019"