El semàfor del 16 d'octubre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Manuela Moya
Exregidora de Serveis al Territori de Vila-seca (JuntsxCat)

El parc caní de Vila-seca es troba en males condicions, amb el terreny en molt mal estat i manca de manteniment suficient.. Construït sobre un antic abocador, alguns animals s'hi han fet ferides amb llaunes oxidades, ferros, vidres o restes de runa que hi són des del principi. Moya era la regidora responsable de la posada en marxa del parc en el moment de posar-lo en funcionament i les deficiències que arrossega el parc hi són des de llavors. Ara té altres competències dins el consistori vila-seca, qui, per altra banda, ja ha dit que la intenció és arreglar l'espai, però que no se sap quan.

 
Ramon Ferré
Alcalde de Calafell (PSC)

Calafell crearà més places d'agents cívics amb tasques de proximitat, mediació o control de l'incivisme i alliberar d'aquesta manera policies per a altres feines com la seguretat ciutadana o la regulació del trànsit, que han de fer serveis policials específicament. D'aquesta manera es contrarresta mínimament la prohibició de contractar policies interins per part dels municipis, segons una sentència del Tribunal Suprem

 
Rafael Fuertes
CEO de Viajes para ti S.L.

L'empresa reusenca, Esquiades.com, pertanyent al grup Viajes para ti assumirà bona part del complex turístic de Boí Taüll, actualment en concurs. D'aquesta manera, l'empresa afincada a Reus tanca una operació estratègica que reforça l'aposta que des de fa anys fan per la destinació d'esquí de Boí Taüll.

"El semàfor del 15 d'octubre de 2019" "El semàfor del 14 d'octubre de 2019"