El semàfor del 28 d'octubre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Ott Tänak
Pilot del Toyota Yaris WRC

Ott Tänak s'ha proclamat nou campió del món al RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, després de superar a Dani Sordo en l'últim tram de la jornada i situar-se en segon lloc a la general. El belga Thierry Neuville ha guanyat el ral·li però no ha pogut evitar de cap forma el títol de l'estonià. Quan semblava que Elfyn Evans s'emportaria la major puntuació, Tänak ha fet gal·la de la seva conducció sobre asfalt per fer el millor temps aconseguint el segon lloc a la general.

Albert Martínez
Cap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls

Santa Úrsula 2019 passarà a la història del món casteller ja que les dues colles vallenques han aconseguit carregar per primer cop el 3 de 9 sense folre, una construcció complicada, de dificultat màxima. La Colla Vella feia la millor diada de la seva història i aconseguia el 3 de 9 sense folre abans que ningú, desfermant l'eufòria a la Plaça del Blat...

Francesc Ramon
Cap de colla de la Colla Joves Xiquets de Valls

... tot i que minuts després, era també la Colla Joves qui aconseguia carregar aquesta preuada estructura, després de dos intents fallits i feia embogir d'alegria la plaça que ha acabat amb càntics conjunts de les dues colles per celebrar la fita. Una Diada de Santa Úrsula rodona.