El semàfor del 19 de novembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
 Josep Maria Andreu
President del Nàstic

Un cop més, i van quatre temporades consecutives, el Nàstic ha decidit canviar d’entrenador després d’un dolent inici de temporada. Xavi Bartolo ha estat destituït i s’ha contractat Toni Seligrat, que serà el desè tècnic que ocupi la banqueta en els darrers 35 mesos. El projecte d’ADN Nàstic respecte al primer equip trontolla i el discurs i les formes de fer del Consell d’Administració s’han desgastat tant que l’afició grana comença a estar farta. Els dirigents nastiquers han demostrat ser bons gestors econòmics però en la parcel·la esportiva, on han tornat a posar la mà tot i anunciar el contrari, van donant cops de timó. El club sembla no tocar fons, la fuga de massa social és constant i cal una profunda reflexió a la Budallera si no volen acabar amb el vaixell a les roques.

 Carlos Hernández 'Ñekü'
Cantant tarragoní

El tarragoní Ñekü ha guanyat el premi PortAutors en la categoria d'artista local, en una gala celebrada al Teatret del Serrallo i en el que també van resultat premiats artistes com Yuhniversia o Mabel Flores. La banda Ñekü va néixer fa tres anys i l'any passat va llençar el seu primer àlbum titulat '36 Segundos', autoeditat i finançat via crowdfunding. Un impuls per a una formació musical que presenta temes tan potents com 'Volver a Verte' o 'Mediterránea'.

 Coia Ballesté
Presidenta del Col·legi de Periodistes de Tarragona

Ara fa un any que el Col·legi de Periodistes de Tarragona va posar en marxa la ConvoAPPTGN, una eina de treball i de consulta per organitzar i coordinar la convocatòria de rodes de premsa al Camp de Tarragona. Es tracta d'una eina essencialment pensada per facilitar la feina als mitjans de comunicació però que també ha esdevingut un espai de consulta per als estudiants de periodisme de la Universitat Rovira i Virgili. Un any després de la posada en marxa de l'aplicació, el balança és positiu, amb més de 2.000 convocatòries publicades.