El semàfor del 27 de novembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Francesc García
President de l'associació de Veïns La Móra-Tamarit

La Móra-Tamarit ha engegat un Pla de Millores pel barri. En col·laboració amb tècnics de la Universitat Politècnica de Catalunya redactarà un document amb totes les actuacions que cal fer al barri per despres consensuar-lo amb els tècnics municipals. La Móra-Tamarit és una zona de Tarragona on hi viuen unes 2.000 persones a l'hivern i que arriba als 14.000 a l'estiu i en aquests moments no té ni consultori mèdic ni llar d'infants. De fons, hi ha la intenció del barri de convertir-se en Entitat Municipal Descentralitzada de Tarragona.

 
Joan Manel Rubio
Instructor en marxa nòrdica

Qui comença a practicar marxa nòrdica, ja no ho deixa. Es tracta d'una activitat saludable i esportiva que s'ha consolidat a l'Alt Camp de la mà del Patronat Municipal d'Esports de Valls que programa sortides de forma habitual pels camins i paratges més emblemàtics de l'Alt Camp. Rubio n'és el coordinador que prepara les sortides i imparteix una classe d'iniciació per als que s'animen a començar.

 
Dani Rovira
Actor

El conegut actor, ha actuat a Tarragona i abans de l'espectacle va dedicar una estona a conèixer la tasca de la Protectora d'Animals de Tarragona. Fent gala de la simpatia que el caracteritza va protagonitzar també un vídeo enregistrat al mateix palau firal de Tarragona animant a tothom a adoptar un dels gossos o gats que hi ha a la gossera o a fer-se col·laborador voluntari de l'entitat.