El semàfor del 28 de novembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Pere Aragonès
Conseller d'Economia i Hisenda de la Generalitat (ERC)

El projecte Hard Rock als terrenys del Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou es complica. La llicència de casino atorgada fa un any i mig ha caducat sense que l'empresa hagi presentat encara ni tant sols la documentació pertinent. Per altra banda, la compra dels terrenys per part de la multinacional nordamericana tampoc s'hauria efectuat encara, tenint en compte que la previsió era que la Generalitat comprés els terrenys a La Caixa per vendre'ls tot seguit a l'empresa que hauria de fer realitat el Hard Rock. Tot plegat, aturat i sense que ningú surti a explicar exactament per quins motius.

 
Josep Vallverdú
Escriptor

L'escriptor vinculat a l'Espluga de Francolí ha estat distingit amb la medalla d'Or de la Generalitat per la seva tasca com a narrador, poeta, dramaturg, lingüista, traductor i assagista, especialment en el món de la literatura per a infants. La Medalla d'Or de la Generalitat és la màxima distinció honorífica que atorga la Generalitat.

 
Diego García Vera
Regidor d'Esports de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (PSC)

La piscina coberta de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant tornarà a acollir diverses activitats de l'Associació d'Afectats de Fibromiàlgia i a l'Escola La Muntanyeta. El consistori cedeix gratuïtament la piscina a les dues entitats per tal que hi desenvolupin les seves activitats aquàtiques. També la faran servir altres entitats com l'Associació Espanyola contra el Càncer o una associació de nova creació que aglutina famílies amb nens i nenes amb capacitats diferents.