El semàfor del 29 de novembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Montserrat Martín
Regidora de Salut, Serveis Socials, Gent Gran i Habitatge del Vendrell (PSC)

L'ajuntament del Vendrell està treballant en reformular el servei de distribució d'aliments a les famílies més necessitades i estudia fer-ho a través de 'targetes moneder', un cop Càritas deixi de prestar aquest servei quan acabi el 2019. El creixement de famílies necessitades durant els últims anys a la ciutat i el retard en el cobrament de les subvencions ha fet que Càritas no pugui fer front a la distribució d'aliments i ara serà l'ajuntament qui n'assumeixi la gestió del servei, sota la supervisió de Serveis Socials. El consistori però vol continuar treballant amb Càritas amb l'objectiu compartit d'ajudar les famílies més vulnerables.

 
Ferran López
Tècnic del CP Calafell

El Club Patí Calafell travessa un moment dolç. Els verds han agafat aire a la classificació trobant el premi al bon treball del nou tècnic gràcies a dues victòries contra el Reus Deportiu i el Noia, dos dels grans de l’OK Lliga. A més, l’equip gaudeix d’una gran sintonia amb una afició que, després d’un any a l’exili del Vendrell, pot tornar a viure hoquei al Pavelló Joan Ortoll. Dissabte a les 20.00 hores, nou repte a la pista del Palafrugell. Toca fer un pas més i guanyar el primer partit fora d’un Calafell que buscarà acabar entre els vuit primers la primera volta de lliga per jugar la Copa del Rei.

 
Carolina Baiges
Regidora de Turisme, Promoció Econòmica i Comerç d'Ascó (XTU)

Aquest cap de setmana torna la Fira de Nadal i la Mostra de Cava d'Ascó, dues cites consolidades al calendari de la Ribera d'Ebre i en el qual es podran degustar fins a una vintena de caves així com potenciar el comerç de proximitat a nivell local i comarcal. La Fira, que enguany arriba a la seva onzena edició inclourà també una exposició de Pessebres de Nadal i diversos tallers infantils i activitats nadalenques.

"El semàfor del 28 de novembre de 2019" "El semàfor del 27 de novembre de 2019"