El semàfor del 20 de desembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Pau Ricomà
Alcalde de Tarragona (ERC)

Pau Ricomà ha aconseguit els suports necessaris per tirar endavant els pressupostos de l'Ajuntament de Tarragona de cara a 2020 amb el suport de la CUP i de JuntsxTarragona. Després de setmanes de converses i negociacions intenses finalment l'equip de govern d'ERC i En Comú Podem aconsegueix el primer gran objectiu de mandat i reforça posicions amb els primers comptes propis que marcaran l'acció política de l'any vinent a la ciutat.

 
Carles Pellicer
Alcalde de Reus (JuntsxCat)

El govern de Reus reforça l'aposta per la peatonalització del raval de Santa Anna i l'alcalde Carles Pellicer ha anunciat ja que l'any vinent el carrer passarà a ser d'un sol nivell. La decisió ve després de l'èxit de la prova pilot que s'està portant a terme aquests dies i que ha servit per tallar el trànsit de la via i convertir-la en zona de vianants. Atenent a l'encert que al seu moment va suposar la vianalització de carrers com el Monterols o el Llovera, sembla positiu seguir avançant per eliminar el trànsit rodat en nous trams del Tomb de Ravals i evitar embussos de vehicles innecessaris a la vegada que es fomenta el comerç de proximitat.

 
Joan Torras
regidor de Sostenibilitat de Torredembarra (ERC)

La regidoria de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Torredembarra adjudicarà una desena d'horts ecològics del recinte de Cal Dània a entitats del tercer sector, perquè puguin treballar-los persones en risc d'exclusió social. Tot i que la mesura ja s'havia previst anys enrere de forma teòrica, no s'havia fet mai cap pas per portar la mesura a la pràctica i el regidor de Sostenibilitat torrenc, Joan Torras, ha anunciat aquesta setmana que es preveu modificar el reglament d'aquests horts per fer-ho possible.

"El semàfor del 19 de desembre de 2019" "El semàfor del 18 de desembre de 2019"