El semàfor del 23 de desembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Josep Toquero
Regidor de Seguretat de Vila-seca (Vila Seca Segura)

La Policia Local de Vila-seca disposarà d'un dron per fer controls aeris de solars i espais rurals a partir d'aquest mes de gener. És una de les millores que incorpora la policia del municipi de cara a oferir més bon servei i tasques que fins ara són més complicades i menys efectives. L'utilització de drons és cada vegada més comuna entre els cossos policials catalans, sobretot en el cas dels Mossos d'Esquadra però també en l'àmbit de les policies locals.

 
Joan Carles Blanch
Autor de l''Atles Històric Il·lustrat del Port de Tarragona'

L'Atles Històric i Il·lustrat del Port de Tarragona és una obra de referència que fa un recorregut amè però rigorós a la importància del Port en la història de la ciutat de Tarragona. És un dels elements que s'ha publicat per presentar els 150 anys de la institució.

 
Jordi París
Membre de la Comissió Orgue de Valls

El nou orgue de l'església de Sant Joan de Valls començarà a sonar d'aquí un any, un cop finalitzi la construcció de l'instrument prevista per aquest 2020. Serà l'any que ve que es compliran exactament 430 anys de la inauguració de l'orgue precedent i fa ja temps que la Comissió Ciutadana per la Recuperació de l'Orgue està recaptant fons per afrontar econòmicament els treballs de restauració de l'orgue en una campanya exitosa i que ha rebut molt de suport popular.

"El semàfor del 20 de desembre de 2019" "El semàfor del 19 de desembre de 2019"