El semàfor del 24 de desembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Laura Castel
Consellera de Contractació, Turisme i Desenvolupament Econòmic de Tarragona

Ja és definitiu i el projecte per transformar el Banc d'Espanya de Tarragona començarà a caminar el 2020 amb la redacció del projecte. El nou govern de Tarragona ha decidit posar fil a l'agulla i dedicar aquest any que s'inicia a enllestir les bases del canvi per tal que l'any 2021 es comencin les obres del que serà el Banc de la Ciència i el Coneixement, un dels grans gegants adormits de la capital.

Alba Vergés
Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya (ERC)

Ja s'ha iniciat el compte enrere pel traspàs de l'Hospital Sant Joan de Reus, ara en mans de l'Ajuntament i que passarà a ser de la Generalitat. El punt positiu és la solució que ha acabat arribant després d'intenses negociacions i que garanteix el sistema sanitari a la regió, però cal no oblidar que aquesta arriba dos anys més tard del previst i amb canvis respecte al primer anunci que es va fer, en aquell moment sota l'autoritat del conseller de Salut, Toni Comín.

Josep Maria Andreu
President del Nàstic

El Nàstic travessa una crisi esportiva inèdita en les darreres dècades i l’equip passarà el Nadal en la zona de descens a Tercera Divisió. I la figura de Josep Maria Andreu, president grana, no se salva. Després de la derrota contra l’Hércules (la tercera seguida), grups d’aficionats nastiquers van demanar la dimissió dels dirigents tarragonins pels darrers anys d’un club que no aixeca cap sobre la gespa. El projecte ‘ADN Nàstic’ ha fet aigües pel que fa al primer equip i l’objectiu d’ascendir aquesta temporada a Segona s’ha convertit en un miracle.