El semàfor del 27 de desembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Mikel Besora
Corredor de curses verticals

El reusenc Mikel Besora (27 anys) vol disputar el pròxim mes de març a París una cursa vertical a la Torre Eiffel amb un condicionat important. Vol pujar les 1.600 escales del monument parisenc amb un equip autònom de bomber, la seva professió. A l'esforç de pujar la torre, se li afegirà els 25 kg que pesa tota l'equipació, amb bombona d'oxigen inclosa. Aquest és, sense dubte, un exemple més de superació del jove esportista reusenc que va decidir canviar els cros, les mitges maratons, les maratons i les 'ultra trail' per una disciplina com les curses verticals.

 
Camí Mendoza
Alcaldessa de Cambrils (ERC)

L’obertura de l’Oficina Local d’Habitatge suposa una doble fita per a Cambrils. D’una banda, s’amplia el catàleg de serveis i el personal dedicat a un dels temes que més preocupa la ciutadania, l’accés a l’habitatge. Per l’altra, suposa obrir un nou equipament municipal al Barri Antic, el Forn del Tallero, projectat en el darrer mandat de l’alcalde Benaiges i sense cap ús des de fa quasi 9 anys.

 
Nuria Montero
Administradora de Loteries Doña Pilar de Salou

La Nuria Montero porta les regnes de l'Administració de Loteries Doña Pilar de Salou, la qual va vendre el número premiat amb el 'Gordo' al Camp de Tarragona que va deixar una pluja de més de 320 milions d'euros al territori. La seva administració veu com aquests dies està gairebé a punt d'esgotar tots els dècims per al sorteig del Nen, i és que si ha portat sort una vegada, per què no dues?

"El semàfor del 23 de desembre de 2019" "El semàfor del 20 de desembre de 2019"