El semàfor del 31 de desembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
José Luis Ábalos
Ministre de Foment en funcions (PSOE)

Incertesa encara sobre com quedarà el panorama ferroviari tarragoní a partir del 13 de gener, quan entri en funcionament la nova variant de Vandellòs-Tarragona. Ahir el conseller de Terrtitori català, Damià Calvet explicava que dijous es presentaran les noves línies i horaris que han d'evitar que l'Ebre es quedi sense trens d'alta velocitat. Des de la Generalitat ja s'ha avançat que la prioritat és escurçar el temps de trajecte entre València i Barcelona «per sobre del servei al ciutadà de les Terres de l'Ebre». Caldrà esperar a dijous per veure com queda tot finalment però des de la Generalitat ja s'han encarregat d'aigualir les expectatives que hi pogués haver.

 
Vlado Stevovski
Entrenador del CV Sant Pere i Sant Pau

El CV Sant Pere i Sant Pau podrà disputar finalment la Copa Príncipe després d’unes setmanes de dubte per la retallada de la subvenció municipal. El club tarragoní podrà seguir competint, complint els desitjos del seu entrenador, un Vlado Stevovski que és un pilar fonamental del club tarragoní que competeix en la categoria estatal més elevada. El Dumbría, líder del grup A de la Superlliga Masculina 2, serà el rival dissabte 11 de gener a les 19.00 hores. L’objectiu: tornar a aixecar una Copa que ja es va guanyar l’any 2017.

 
Montse Francesch
Impulsora de la parada de 'book crossing' del Mercat del Vendrell

El que va començar com un experiment al Mercat del Vendrell ha esdevingut tot un èxit. Es tracta d'una parada de 'book crossing', una iniciativa de dues paradistes del mercat durant Sant jordi que ha anat creixent amb centenars de llibres de tota mena aptes per a l'intercanvi. Un atractiu més i un servei addicional per fomentar la lectura entre els clients del mercat vendrellenc.

"El semàfor del 30 de desembre de 2019" "🚦El semàfor del 27 de desembre de 2019"