El semàfor del 13 de gener de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Salvador Illa
Ministre de Sanitat

El secretari d'Organització del PSC i número 2 dels socialistes catalans, formarà part de la representació catalana en el nou govern de Pedro Sánchez, acompanyant Manuel Castells, nou ministre d'Universitats a proposta dels Comuns. Illa, un dels grans artífexs del pacte de coalició que regirà la Moncloa els pròxims quatre anys, veu així recompensada la seva labor en favor de l'entesa i la complicada concreció de la investidura.

 
Vlado Stevovski
Tècnic del CV SPiSP

El Volei Sant Pere i Sant Pau s'ha proclamat subcampió de la Copa Príncipe aquest cap de setmana després de guanyar el Volei Dumbría a les semifinals però perdre la gran final davant el FC Barcelona. Els cooperativistes segueixen demostrant que el seu projecte basat en la pedrera és extremadament sòlid, quedant-se a les portes d’un títol que va a parar a les vitrines d’una de les potències econòmiques de la categoria. El rendiment aquesta temporada és quasi perfecte si no fos perquè el Barça ha estat l’únic equip capaç de superar els tarragonins: en el duel de lliga i en el de la Copa Príncipe.

 
Clifton Onolfo
President i CEO del CF Reus

Ha tornat. L'encara propietari del CF Reus Deportiu ha donat senyals de vida aquest cap de setmana, coincidint amb l'aniversari de l'últim partit de futbol jugat pel primer equip. A través del compte de Twitter oficial del club, Onolfo ha volgut recordar que mentre la batalla judicial per recuperar la plaça a Segona continua, tot està en mans de l'administrador concursal David López. I que continua treballant en un hipotètic acord amb el Toronto FC per reflotar l'entitat. Amb tot, ho tindrà complicat per treure el regust amarg del primer any del Reus al purgatori.