El semàfor del 31 de gener de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Pere Granados
Alcalde de Salou (SxS - JuntsXCat)

L'Ajuntament de Salou ha rebut un bon revés judicial en el contenciós que l'enfrontava a l'empresa de manteniment Rubatec, encarregada de l'enllumenat públic de la ciutat fins l'any passat. El municipi haurà de pagar gairebé 400.000 € per haver deixat de pagar factures sense cap cobertura legal. A més a més, l'oposició ha acusat l'alcalde de poca transparència en relació amb aquest cas.

 
Eloi Calbet
Alcalde del Morell (JuntsxCat)

Per primera vegada, els morellencs han pogut triar on destinar part del fons municipals, gràcies a un programa de pressupostos participatius que ha estat tot un èxit. Durant la Fira de Nadal, 308 veïns van escollir l'arranjament de la zona verda contigua al CAP com el projecte més idoni per a aquesta primera edició.

 
Josep Maria Bartomeu i Floreta
President del F.C. Barcelona

El President del Barça i Josep Arques, president del CD La Cava, han arribat a un acord per jugar un partit de futbol en benefici dels afectats pel temporal Glòria a les Terres de l'Ebre. Una iniciativa solidària que es concretarà en els pròxims mesos, en les dates de convocatòries internacionals de la FIFA.

"El semàfor del 30 de gener de 2020" "El semàfor del 29 de gener de 2020"