GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 3 de març de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Maria Guerrero
Presidenta de l'associació AELAM

Dissabte passat va ser el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries i a TarragonaDigital vam conversar amb aquesta cambrilenca afectada per la LAM, una malatia respiratòria crònica que redueix la capacitat pulmonar durant tota la vida. Guerrero és la presidenta de l'associació que agrupa les pacients espanyoles d'aquesta afectació que concerneix una de cada 100.000 dones.

 
María José López
Consellera d'Esports de Tarragona

Finalment, després de molts mesos de queixes i trasllats, el Club Rugby Tarragona podrà disposar d'un camp de gespa a la ciutat adequada per a la pràctica d'aquest esport. La consellera d'Esports ha anunciat que el terreny de joc i entrenament de Campclar estarà disponible per als Voltors abans de l'estiu.

 
Elsa Ibar
Directora General de Patrimoni Cultural de la Generalitat

TarragonaDigital ha tingut accés a l'interior de Mas Sorder, l'edifici projectat per l'arquitecte Pujol de Barberà entre Tarragona i el Catllar, conegut per la seva elegant cúpula coberta de trencadís. Les imatges resultants no poden ser més esfereïdores, més si tenim en compte que la Generalitat va reconèixer el conjunt arquitectònic com a Bé Cultural d'Interès Nacional. Cal preguntar-se que ha fet i farà Patrimoni per rehabilitar les destrosses i protegir Mas Sorder.