El semàfor del 4 de març de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
 José Luís Montesinos
Cineasta tarragoní

Ocine Les Gavarres va viure ahir un passi de 'Cuerdas', la pel·lícula del tarragoní José Luís Montesinos, al qual també va assistir el director. Una aposta d'Ocine pel cinema local i una ocasió pel públic de conèixer de primera mà els plantejaments, secrets i anècdotes que envolten aquesta història de supervivència i esforç que encara podreu veure fins divendres.

 Santi Porta
Regidor de manteniment d'espais municipals de Montblanc

Montblanc vol recuperar l'ermita de Sant Josep com a espai cultural i d'esbarjo. Aquests dies s'estan realitzant els treballs d'adequació de l'espai amb l'objectiu que es reobri el bar-restaurant de l'ermita i que torni a esdevenir un referent millorat de les activitats lúdiques o esportives dels veïns i veïnes del municipi.

 Ángel Velasco
Mestre torroner i nou propietari d'Almendrina

Almendrina, una de les marques reusenques històriques i més conegudes estava a les portes de la ruïna i la desaparició. Torrons Vicenç l'ha adquirit per revitalitzar-la i donar-li un nou impuls, recuperar el volum de vendes i incrementar la facturació a més del prestigi i la qualitat. Un repte important per una empresa que ja ha demostrat que ho pot fer després de l'èxit aconseguit en el sector torronaire

"El semàfor del 3 de març de 2020" "El semàfor del 2 de març de 2020"