El semàfor de l'11 de març de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Oriol Esculies
Director del Projecte Home Catalunya

L'addicció a les drogues no només no remet sinó que és un problema que es perllonga en el temps i al qual no s'hi veu un final. Sobretot entre els més joves, la consciència sobre els riscos de l'abús de les drogues continua sent una assignatura pendent que l'ONG Projecte Home i la Generalitat intenten despertar amb una exposició itinerant que des d'aquesta setmana es pot veure a la biblioteca pública de l'Hospitalet de l'Infant.

 
Óscar Sánchez
Alcalde de Constantí

S'albira una via de solució per al drama dels 600 habitatges que havien estat de protecció social del Grup Centcelles de Constantí, afectades de fa temps per nombroses esquerdes. L'Agència de l'Habitatge de la Generalitat i l'ajuntament s'han compromès a afrontar el problema amb un compromís signat ahir, i caldrà esperar que s'aprovin sense més dilació mesures que corregeixin els dèficits estructurals dels habitatges.

 
Pablo Colios
Conseller Delegat de FCC

Crisi entre l'Ajuntament de Reus i la concessionària del servei de neteja de la ciutat, Fomento de Construcciones y Contratas. El gegant empresarial ha estat denunciat per incompliment de contracte i segons, la corporació municipal, tots els tribunals li han tret la raó. Se'n ressent la recollida de brossa, que ja comença a presentar greus deficiències. L'Ajuntament ha amenaçat amb sancions si no es posen els mitjans necessaris.