El semàfor del 20 de març de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Pau Ricomà
Alcalde de Tarragona

Moment de les crides a la responsabilitat dels alcaldes de la regió. El de la ciutat de Tarragona ha instat els ciutadans a continuar amb el confinament i, alhora, ha criticat el govern central per no prendre mesures més dràstiques davant del pic de contagis que es preveu els pròxims dies. A més a més, ha fet passos més enllà, demanant deixar de fer comandes online per reduir el trànsit de repartidors i apel·lat als propietaris perquè deixin de cobrar lloguers mentre duri la crisi.

 
Carles Pellicer
Alcalde de Reus

Per la seva banda, l'alcalde de Reus va demanar responsabilitat individual a la ciutadania per acabar com abans millor amb la pandèmia. Va voler incidir també en les mesures econòmiques i socials i en l'acció decidida de la Guàrdia Urbana en sancionar la població que no respecti el confinament imposat per l'estat d'alarma.

 
John McAfee
Empresari americà

El creador d'un dels primers antivirus informàtics ha pogut sortir de Tarragona després d'un dels episodis més curiosos que hem viscut aquests dies. En una sèrie de tuits, l'escocès es queixava del confinament i de 'l'estat marcial' passejant-se per la ciutat i fins i tot orinant al carrer. Per sort seva, McAfee ha pogut agafar un avió i anar-se'n a casa, esperem que sense infectar-se.

Més notícies de la categoria El semàfor