El semàfor del 28 d'abril de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Pau Ricomà
Alcalde de Tarragona

La Taula Estratègica de Turisme de Tarragona es va reunir ahir per prendre mesures pal·liatives enfront de la crisi sanitària i econòmica: Tot i que encara no se sap del cert quan i en quines condicions podran reobrir els establiments turístics, l'alcalde ha volgut enumerar una sèrie de directrius bàsiques per al pla de contingència que requerirà un dels sectors més importants de la ciutat, on destaquen la promoció com a destí segur de Tarragona, l'atracció de turisme de proximitat i la desestacionalització de la temporada.

 
Jaume Gila
Regidor d'Hisenda de Cambrils

El govern local cambrilenc ha tret pit per haver tancat l'exercici del 2019 amb un important superàvit de sis milions d'euros que, segons el regidor d'Hisenda, responen a l'execució i bona gestió d'un pressupost realista. Ara, l'equip de govern municipal espera que l'Estat flexibilitzi la despesa dels consistoris i que els permetin dedicar aquests diners extra a pal·liar les conseqüències de la crisi provocada pel coronavirus. A més, el deute de l'Ajuntament es continua eixugant a bon ritme.

 
Eduard Rovira
Alcalde de Torredembarra

Una altra ciutat tarragonina que ha impulsat una bateria important de mesures econòmiques és Torredembarra. Davant la dificultat de cobrar les ajudes anunciades des de l'àmbit estatal i autonòmic, l'Ajuntament desplegarà un paquet inicial d'ajuts socials de 50.000 euros, amb la previsió d'ampliar-lo en el futur. Així, fins a un 20% del superàvit de 2019 es destinarà al fons d'emergència.

"El semàfor del 27 d'abril de 2020" "El semàfor del 24 d'abril de 2020"