El semàfor del 30 de juny de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Raül Marín
Jugador del Reus Deportiu

El Reus Deportiu va anunciar ahir el retorn de l'excapità de l'equip roig-i-negre d'hoquei. Marín ha passat dues temporades a l'Sporting de Lisboa, després de ser el millor jugador de l'OK Lliga el 2018. Ara, amb trenta-tres anys, el jugador reusenc torna a la seva ciutat per quatre temporades i tancar, presumiblement, la seva carrera a Catalunya.

 
Francesc Barbero
Diputat provincial delegat d'Ocupació i Emprenedoria

La Diputació de Tarragona ha adaptat els seus tradicionals Premis Emprèn a la nova conjuntura econòmica i empresarial emanada de la crisi sanitària. Així en les bases dels premis que els últims anys han ajudat a l'impuls de més de 150 projectes, s'hi afegeix ara un nou criteri de valoració que pondera com s'han adaptat a la nova situació i al pas de la pandèmia. Els projectes es poden presentar a la Diputació fins al 31 de juliol.

 
Josep Bargalló
Conseller d'Educació de la Generalitat

El conseller d'Educació torrenc va assegurar, ahir dilluns, que el curs escolar 2020-2021 començarà el setembre vinent de manera presencial, diària i amb normalitat. Així mateix, s'han traçat unes directrius que haurien d'evitar l'ús permanent de mascaretes a les aules. La Generalitat destinarà una partida extra de 370 milions d'euros i contractarà 5.000 nous professionals per fer front a aquesta insòlita situació.

"El semàfor del 29 de juny de 2020" "El semàfor del 26 de juny de 2020"