Semàfor

El semàfor del 30 de juny de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Raül Marín
Jugador del Reus Deportiu

El Reus Deportiu va anunciar ahir el retorn de l'excapità de l'equip roig-i-negre d'hoquei. Marín ha passat dues temporades a l'Sporting de Lisboa, després de ser el millor jugador de l'OK Lliga el 2018. Ara, amb trenta-tres anys, el jugador reusenc torna a la seva ciutat per quatre temporades i tancar, presumiblement, la seva carrera a Catalunya.

 
Francesc Barbero
Diputat provincial delegat d'Ocupació i Emprenedoria

La Diputació de Tarragona ha adaptat els seus tradicionals Premis Emprèn a la nova conjuntura econòmica i empresarial emanada de la crisi sanitària. Així en les bases dels premis que els últims anys han ajudat a l'impuls de més de 150 projectes, s'hi afegeix ara un nou criteri de valoració que pondera com s'han adaptat a la nova situació i al pas de la pandèmia. Els projectes es poden presentar a la Diputació fins al 31 de juliol.

 
Josep Bargalló
Conseller d'Educació de la Generalitat

El conseller d'Educació torrenc va assegurar, ahir dilluns, que el curs escolar 2020-2021 començarà el setembre vinent de manera presencial, diària i amb normalitat. Així mateix, s'han traçat unes directrius que haurien d'evitar l'ús permanent de mascaretes a les aules. La Generalitat destinarà una partida extra de 370 milions d'euros i contractarà 5.000 nous professionals per fer front a aquesta insòlita situació.