Semàfor

El semàfor del 8 de juliol de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Manel Castaño
Conseller d'Ocupació de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona ha anunciat l'obertura de tres noves línies de subvenció pública per fer front als efectes econòmics de la pandèmia. Ajuts a la contractació, als ERTOs i a la producció. Tot un paquet d'impuls que té per objectiu afavorir la creació d'ocupació a la ciutat, segons va assegurar el conseller Castaño, responsable del ram.

 
Enric Ferré
Alcalde de Rodonyà

L'alcalde de Rodonyà i el propietari dels terrenys on està situada la cova del Faiet, han signat un acord de cessió per recuperar i fer d'aquest patrimoni local un lloc visitable. La cova està inventariada en el Catàleg de Béns del municipi, pel seu interès en termes naturals i també culturals, ja que la llegenda explica que va ser el refugi del bandoler el Faiet.

 
Oliver Klein
Regidor de Participació de Cambrils

La regidoria de Participació de Cambrils ha iniciat una campanya per, segons Klein «donar informació i recomanacions a comerciants i compradors per fomentar bons hàbits per evitar rebrots durant la fase de la represa». Un dels elements innovadors de la campanya és un servei de mediació i resolució de conflictes al carrer, exercit per un grup de pacificadors que ja han començat a treballar als barris del Port des del passat 3 de juliol. Entre altres funcions, es dediquen a recordar les normes de distanciament i d'ús de mascaretes als vianants.