Semàfor

El semàfor de l'1 de octubre de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Bàrbara Peris
Regidora de Turisme del Vendrell

La regidora de l'AVP, l'associació veïnal de les platges del Vendrell que dóna suport al govern socialista de Kenneth Martinez, assumeix les competències de Turisme de la ciutat, que fins ara estaven adscrites al departament de Cultura de Sílvia Vaquero. La nova responsable de la cartera municipal ja ha apuntat que el seu objectiu és «combinar la visió empresarial amb la prestació de serveis i promoció turística de l'administració pública».

 
Javier Hernández
Magistrat del Tribunal Suprem

L'expresident de l'Audiència Provincial de Tarragona ha estat nomenat nou membre de l'alt tribunal espanyol. Hernández ha estat vinculat a la justícia provincial des que va començar la seva carrera judicial al Vendrell, aconseguint el 1996 una plaça de magistrat a l'Audiència. A més a més, també ha estat professor de la URV.

 
Jordi Garcia
Tenista

El jove tenista d'Alforja va donar ahir la sorpresa a la Red Cup del CT Tarragona, prova del circuit mundial júnior, en vèncer al primer cap de sèrie del torneig, el letó Morozov. Garcia, jugador del CT Monterols, participa gràcies a una 'wild card' de l'organització i avança així a la ronda de vuitens de final.