GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Ciutadans desconvoca la manifestació d’aquest diumenge a Barcelona

La decisió s’ha pres després que Pedro Sánchez hagi anunciat la celebració d'eleccions generals el 28 d’abril
Albert Rivera ha desconvocat la vaga per aquest diumenge després que Pedro Sánchez convoqués eleccions| CatalunyaDiari.cat

 

Ciutadans ha fet públic que desconvoca la manifestació programada per aquest diumenge 17 de febrer a Barcelona, amb la intenció de fer una rèplica de la que es va celebrar a Colón fa pocs dies. La decisió s’ha pres després que Pedro Sánchez fes públic que convocaria eleccions pel 28 d’abril i per tant, que començarà en breus el procés electoral.

 

 

Recordem que, Després de la pèrdua del suport dels partits independentistes —i per tant de la negativa als pressupostos de l’Estat—, Pedro Sánchez s’ha vist obligat a convocar unes noves eleccions que estan datades pel 28 d’abril. El 'no' del Congrés als seus pressupostos va suposar un cop dur per a l'actual president del Govern que va veure com la seva legislatura s'escurçava. D'aquesta manera, l’actual president no podrà esgotar el seu mandat datat fins al juny de 2020. 

 

Entre els dies proposats per aquestes noves eleccions hi havia el 14 d’abril, però ha estat descartat per ser Diumenge de Rams. L'executiu també s'ha encarregat de descartar l'opció d'un 'superdiumenge d'eleccions' el 26 de maig on coincidiren les autonòmiques, europees i locals. Finalment el 28 d'abril serà el dia elegit per aquestes noves eleccions, just després de Setmana Santa i abans de les municipals i autonòmiques del mes de maig. 

 

 

Alejandro Fernández ja va proposar fa uns dies convocar una manifestació a Barcelona en contra de la figura del relator | ACN

 

El popular Alejandro Fernández, promotor de la manifestació

Fa pocs dies Alejandro Fernández, líder tarragoní del Partit Popular català, va fer públic, a través d'una piulada al seu compte de la xarxa social 'Tuiter', que iniciaria «converses amb la resta de forces constitucionalistes i entitats cíviques per organitzar una manifestació unitària a Barcelona després de la traïció de Sánchez».

 

Amb «traïció», Alejandro Fernàndez fa referència a la figura del relator  que el govern català hauria demanat per les seves negociacions amb el govern espanyol , mesura que en un primer moment es va acceptar, però davant de la polèmica es va acabar descartant.