Defecar dins de l'aigua: la perillosa i repugnant moda que assola les piscines valencianes

Este nou repte viral va començar en els municipis de la comarca de l'Horta de València i ja s'ha estés per les tres províncies
Una piscina en una imatge d'arxiu | Awesome Stuff

 

L'estiu est√† arribant al seu equador, i la bonica estampa estiuenca en la piscina s'est√† veient estropejada per una estranya, repugnant i, fins i tot, perillosa moda: el repte viral de defecar en les piscines p√ļbliques. 

 

Els casos s'estenen per diferents municipis de les tres prov√≠ncies i si, inicialment, van comen√ßar en alguns municipis de la comarca de l'Horta de Val√®ncia, com Massanassa, Tavernes Blanques o Catarroja; els tentacles d'este nou repte viral ja han arribat tamb√© fins a altres localitats d'Alacant i Castell√≥. 

 

Esta moda, que segons pareix √©s seguida pels joves adolescents, obliga a seguir els protocols de seguretat, que indiquen que s'ha de tancar la instal¬∑laci√≥, desallotjar a la gent del recinte, extraure les mat√®ries fecals i realitzar un tractament de les aig√ľes que, en alguns casos, poden durar m√©s de 24 hores. 

 

Pot provocar infeccions entre els banyistes

La necessitat de dur a terme este procediment, radica especialment en l'obligaci√≥ d'eliminar els bacteris i els microorganismes que poden proliferar en l'aigua de bany que, en casos extrems, poden arribar a ser perillosos per a la salut dels banyistes. 

 

Els ajuntaments afectats han llan√ßat avisos, especialment per les xarxes socials, fent una crida al civisme. En esta l√≠nia, alguns han posat en marxa, despr√©s de repetir-se este desagradable incident en m√©s d'una ocasi√≥, determinades mesures per a posar fi a esta iniciativa. 

 

 

 

 

La revisi√≥ de les pertinences, prendre nota de les dades i, incl√ļs, la possible implantaci√≥ de sistemes de detecci√≥ instant√†nia d'excrements, tant de mat√®ria fecal, com d'orina en l'aigua, s√≥n algunes de les actuacions que estan duent a terme els equips de seguretat municipals. 

 

Mentres que es troba una soluci√≥ al problema, i fins que esta nova moda passe, est√† clar que seran molts els usuaris que miraran la piscina dos voltes, abans de ficar el peu dins de l'aigua. 

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!

Comentaris