INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Espanya eleva el nombre de morts per coronavirus a 3.434 i ja supera a la Xina

Hi ha 47.610 els afectats per la Covid-19
Espanya ja supera a la Xina en morts per coronavirus | EFE

 

Els afectats per coronavirus a l'Estat és cada cop més elevat i el pic d'infectats cada cop es veu més lluny. A Espanya, els casos positius per coronavirus ja han arribat als 47.610, havent-hi un total de 7.937 nous contagiats en les últimes 24 hores. 

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Una de les notícies més tristes i menys esperançadores és la xifra de morts per la Covid-19. Arreu de l'Estat ja hi ha hagut 3.434 morts per coronavirus, superant el total de defuncions per aquesta malaltia a la Xina. En les últimes 24 hores han estat 738 les morts.

 

A les UCIs dels hospitals 3.166 persones contagiades i hospitalitzades, mentre hi ha hagut 5.367 persones que s'han pogut recuperar del virus i han estat donades d'alta.

 

La Comunitat de Madrid continua sent l’autonomia amb més casos de coronavirus, amb 14.597 positius i 1.825 morts, seguida de Catalunya amb 9.937 casos i 516 defuncions.

 

 

Més notícies de la categoria Espanya