Mercadona

Mercadona busca treballadors per a la seva nova secció 'Listo para comer'

El supermercat oferirà un contracte indefinit de 20 hores setmanals, repartides de dilluns a dissabte

Mercadona té molt clar el concepte de 'renovar-se o morir' i, ara, pretén estendre a 250 dels seus supermercats el seu model de servei 'Listo para comer'  que, de ben segur, serà tot un èxit.

Es tracta d'una secció de menjar acabat de fer per emportar que, segons les primeres informacions, oferirà una nova oferta laboral de 20 hores setmanals amb un contracte indefinit.  Els requisits per accedir a aquesta oferta no són molts, ja que de la formació posterior per a poder desenvolupar amb eficiència la tasca demanada, s'encarrega la mateixa cadena de supermercats líder a Espanya.

Els requisits per accedir al lloc de treball

Així doncs, Mercadona oferirà un contracte indefinit de 20 hores setmanals, repartides de dilluns a dissabte per a cobrir el personal necessari d'aquesta innovadora secció. Per a poder ser seleccionat, els aspirants hauran de tenir només l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent. 

En referència al sou, el supermercat valencià ofereix en un primer moment uns 663 euros al mes, no obstant això, es comptarà amb una progressió salarial al quart any treballat. Amb aquesta nova secció, tal com va explicar el fundador de Mercadona en una roda de premsa, Juan Roig, té l'objectiu de maximitzar els ingressos en uns 1.000 milions d'euros, una vegada ja estigui estesa per almenys un miler de supermercats.

Juan Roig, fundador de Mercadona
Juan Roig va presentar la nova secció de Mercadona | Mercadona

 

En uns anys ja no cuinarem a casa, segons Juan Roig

Tanmateix, Roig va assegurar que comprar menjar preparat és el futur. Segons l'empresari, «a mitjans d'aquest segle, els que estem aquí, veurem que el concepte de cuina domèstica tal com el coneixem actualment no existirà. Comprarem menjar ja elaborat i l'acabarem de cuinar a casa. Però no farem el dinar cada dia». 

La iniciativa ja està implantada en uns 30 supermercats específics de tota Espanya. Concretament, es pot trobar aquest nou servei a les botigues de províncies com: Castelló, València, Alacant, Barcelona, Madrid, Granada, Mallorca, Saragossa, Múrcia, Ourense, Sevilla, Lleida i Cadis. L'ampliació d'aquesta secció es veurà en 250 supermercats de Castelló, Madrid, Alcalá de Henares, Burjassot, Múrcia, Saragossa, Ourense i Capdepera, a Mallorca.

La nova secció de Mercadona
Mercadona ofereix menjars preparats en la seva nova secció | Mercadona