Mercadona incorpora dues cerveses catalanes al seu lineal

L'empresa valenciana ha passat de tenir 7 prove√Įdors de cervesa a 40, a m√©s d'augmentar la diversitat
Mercadona ha passat de tenir set a 40 prove√Įdors | Arxiu

 

Mercadona ha refor√ßat la seva categoria de cerveses ampliant el nombre de prove√Įdors de cervesa de set a 40, entre nacionals i internacionals, amb la incorporaci√≥, entre d'altres, de nombrosos prove√Įdors locals de cervesa artesanal. 

 

A m√©s, cal destacar la incorporaci√≥ a la llista de dues marques catalanes: 'Cervezas Tibidabo' i 'Barcelona Beer Company', ambdues de cervesa artesanal. Tal com ha indicat Remei Uz, cap de Comunicaci√≥ de Mercadona a Catalunya, 'Cervezas Tibidabo' s'encarregaria de la producci√≥ de la cervesa del tipus IPA  i 'Barcelona Beer Company', per la seva banda, faria la Santa Rita. 

 

Coinnovaci√≥ com a m√®tode per a noves creacions: sempre amb els clients

Tal com Uz ha pogut explicar a Catalunya Diari, Mercadona va realitzar aquest canvi a partir de l'observaci√≥ i interacci√≥ amb el client l'any 2017. ¬ęHem de, com a supermercat, satisfer les seves necessitats¬Ľ, declara Uz. Per tant, a trav√©s de centres de coinnovaci√≥ que Mercadona t√© arreu del pa√≠s, en els quals deixen provar a 1.000 clients els seus productes per a con√®ixer la seva opini√≥, van detectar que la poca varietat de la qual Mercadona disposava en aquell moment de cerveses era insuficient per a satisfer les necessitats dels seus clients. 

 

A partir d'aqu√≠, Mercadona es va endinsar en un estudi per a poder ampliar i especialitzar l'oferta de cerveses que es pot trobar en els seus supermercats. A trav√©s de molt de treball als centres de coinnovaci√≥, el resultat que en va sorgir va ser el que ara mateix observem als seus lineals: 70 opcions de cervesa per a escollir, entre diferents solucions, nous sabors i diverses varietats de cervesa: des de la sense gluten o radler 0'0, fins a la doble malta, IPA o artesanes. 

 

Mercadona, amb aquesta innovació, ha aconseguit tenir 70 varietats de cervesa | Mercadona

 

Aquesta aposta, sumada a la consolidaci√≥ de les varietats m√©s tradicionals, en qu√® tamb√© s'ha millorat la qualitat, ha perm√®s donar un impuls a la categoria, fet que s'ha vist reflectit conseq√ľentment en el volum de compres. Aix√≠, per exemple, durant el 2018 la companyia ha comprat 90 milions de litres m√©s de cervesa produ√Įda a Espanya, fins a arribar als 240 milions. Aquest volum s'ha tradu√Įt, paral¬∑lelament, en un increment de les compres de mat√®ria primera del camp espanyol per part dels prove√Įdors que, en el cas de l'ordi, han augmentat en 14 milions de quilos m√©s que el 2017.

 

També et pot interessar...

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!

Comentaris