Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La neboda de la reina Letícia obre al públic el seu compte d'Instagram

Carla Vigo abandona el seu anonimat i comença a ser un personatge mediàtic

 

La neboda més polèmica de la reina Letícia, Carla Vigo, torna a ser notícia, aquest cop per fer públic el seu perfil d'Instagram, que fins ara era privat. De moment, amb 11.000 seguidors a la xarxa, la jove obre el seu compte per a tothom.

 

Carla és una jove no monàrquica

Carla Vigo es considera una persona totalment allunyada de la monarquia, i no vol que se la conegui com a la neboda de la reina. Segons el seu perfil d'Instagram, la jove és una ballarina i actriu en procés.

 

 

La neboda de la reina vol participar a 'Supervivientes'

Fins a aquest moment, Letícia no s'havia topat mai amb cap membre de la seva família directa amb tanta activitat a les xarxes. L'espontaneïtat de Carla ha provocat alguna polèmica que ha arribat a ser portada en mitjans. La jove, ferma defensora del LGBTI, ha arribat a afirmar que li encantaria participar a 'Supervivientes'.

 

 

D'aquesta manera, l'anonimat de Carla Vigo ha desaparegut i l'obertura global de les seves xarxes socials és un nou cop per la intimitat de Letícia o de les seves cosines Leonor i Sofia. Carla ha arribat a revelar que és impossible publicar una imatge familiar al costat d'elles.

 

També et pot interessar...

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris