GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El radical canvi físic d'Alberto Chicote

El xef ha aprimat 30 quilos en dos anys, protagonitzant un canvi físic espectacular
Alberto Chicote | CatalunyaDiari.cat

 

El conegut xef Alberto Chicote contínua aprimant amb èxit; fa poc apareixia en un esdeveniment amb un canvi radical d’aspecte. Tal com informava 'La Coctelera', des que iniciés la seva dieta d’aprimament fa 2 anys, Chicote ha aconseguit perdre 30 quilos amb l’ajut d’un equip de nutricionistes i sobretot, amb l’esport com a aliat, ja que, tal com ha confessat, ara el practica diàriament: «El que em va resultar més complicat va ser reservar un temps cada dia per a l’exercici físic. Al principi em costava, però ja li he agafat el gustet i s’ha convertit en temps per mi».

 

Alberto Chicote fa un temps que sorprèn els mitjans cada cop que apareix en un acte públic, ja que durant l'última temporada, ha anat perdent pes gradualment gràcies al seu esforç i a la voluntat que hi posa. El canvi físic que ha experimentat el xef és tan espectacular que quan va ser convidat al programa ‘Liarla Pardo’ de 'La Sexta', la presentadora Cristina Pardo el mirava incrèdula i li preguntava on havia anat a parar l’altra meitat de Chicote.

 

 

 

 

Qüestió de voluntat

Tot va començar amb el programa d’Antena 3 ‘En forma en 70 días’, en el qual va participar el cuiner, i va ser allí quan es va atrevir a iniciar aquesta nova etapa vital; aleshores Chicote pesava 110 quilos. En poc més de 2 mesos va canviar els seus hàbits de vida i va aconseguir perdre 20 quilos, amb l'ajuda de l’entrenador personal Martín Giacchetta.

 

La dieta i l'exercici que ha fet en els últims anys Alberto Chicote es noten en aquestes dues fotografies, l'abans i el després | CatalunyaDiari.cat

 

Posteriorment, ha seguit aplicant les directrius que va aprendre i avui dia pot presumir d’una figura saludable. Com diu ell, tot és qüestió de voluntat i no hi ha cap secret, en això d’aprimar: «Volia canviar la meva forma de vida, per això duc una dieta equilibrada i faig exercici. Es tracta de menjar millor i fer esport, no hi ha cap miracle».

 

Altres famosos també volen perdre pes

Alberto Chicote no és l’únic famós que ha decidit aprimar. Segueixen el seu exemple altres famosos de la televisió com la filla de la presentadora María Teresa Campos, Carmen Borrego, que gràcies al programa ‘Sálvame’ ha aconseguit perdre fins a tres talles. Tant és així que té la seva pròpia secció dins del programa, ‘Desafío Borrego’, en el qual explica el procés que està seguint i els desafiaments físics i psicològics que comporta el canvi de vida que està duent a terme.

 

Carmen Borrego | CatalunyaDiari.cat