Raúl, marit i assassí de Romina: «Vaig agafar la barbacoa i vaig posar el seu cos dintre»

A més, el presumpte assassí va confessar que les cames del cadàver no hi cabien i va passar moltes hores cremant-se
Romina Celeste, la jove que va ser assassinada a Lanzarote presumptament pel seu marit Raúl | Cedida

 

 

El passat 1 de gener va desaparèixer Romina Celeste a Lanzarote. Poc després, el seu marit, Raúl Díaz, va confessar que havia cremat el cos de la jove paraguaiana i que el va llençar esquarterat al mar, fet pels quals va ser detingut el dia 13 del mateix mes. Després d'un cas en el qual no hi ha res clar, 'El programa del Verano' de Telecinco ha tingut accés en exclusiva a la denúncia sobre la desaparició de Romina que va interposar Raúl.

 

Va cremar el cadàver de Romina a la barbacoa

A la denúncia relata que, segons va explicar, no era la primera vegada que passava: «Jo l'1 de gener vaig abandonar casa meva després de discutir amb la meva muller. Vam discutir perquè em va demanar 5.000 euros per anar a Paraguay i poder portar al seu fill». A més, Raúl va explicar als agents que «no havien tingut problemes abans» i fins i tot que «va intentar suïcidar-se amb tranquil·litzants l'any 2018». També va confessar que havia sigut detingut per maltractament, tot i que finalment va ser absolt.

 

Tot i això, Raúl va canviar de versió una vegada va ser detingut i va explicar que se la va trobar al lavabo: «Tenia els ulls tancats i sense barnús ni roba interior, vaig intentar reanimar-la, però no ho vaig aconseguir». No obstant això, en lloc de trucar als serveis d'emergències, va sortir a prendre's una copa i, quan va tornar a casa, es va dedicar a cremar el cos de Romina: «Vaig agafar la barbacoa i vaig posar el cos de Romina dintre. No cabien les cames i es van quedar fora. El cos va passar moltes hores allà, cremant-se».

 

A continuació, Raúl va amagar el cos esquarterat en diferents bosses i les va anar llençant al mar, on es van poder rescatar algunes d'elles. El detingut com a presumpte autor de l'assassinat segueix mantenint que ell no la va matar, sinó que es va trobar a Romina sense vida al lavabo de casa seva. El cas segueix obert i els investigadors intenten dilucidar la veritat.

 

També et pot interessar...