MINUT A MINUT

🔴Nova manifestació improvitzada al centre de Tarragona

ÚLTIMA HORA

❗ Convoquen una vaga general per al pròxim divendres, 18 d'octubre

Rufián s'uneix al repte viral de la 'La llama que llama'

Kaaarl, la llama vol aconseguir tenir més seguidors a Twitter que Santiago Abascal
Rufián s'ha unit al repte viral de 'Kaaarl, la llama' | Twitter (@kaaarl_lallama)

 

La polèmica a les xarxes socials està servida amb el nou repte viral que ha arribat a Twitter: 'El repte de la llama'. Kaaarl, la llama, el 'propietari' del compte, té com a objectiu aconseguir més seguidors que el líder del partit d'ultradreta, VOX, Santiago Abascal.

 

Ara per ara el president de VOX acumula 243,4 milions de seguidors i Kaaarl arriba als 1.459, encara li queda un llarg camí per atrapar-lo. Aquest peculiar repte ha estat ben vist pel diputat d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, que no ha dubtat en compartir aquest repte amb els seus seguidors.

 

 

«Llamalier o Abascalier?»

'La llama' va compartir la fotografia de Rufián a través del seu compte de Twitter anunciant que aquest era el «primer 'lapazo per 'fachabsal'». Tot seguit, el republicà va compartir la publicació explicant en què consistia el repte: «Aquesta Llama vol tenir més seguidors que Abascal. No em sembla malamaent».

 

També va convidar a la gent a seguir l'usuari de Kaaarl. Arran del ressò que els mitjans han fet sobre aquest repte Rufián ha afirmat que si ha de triar entre ser «Llamalier o Abascalier» ho té clar «Jo sóc molt de Kaaarl, la llama». 

 

Reaccions entre els usuaris

Com era d'esperar el sorprenent repte no ha deixat a ningú indiferent i les respostes a les xarxes no s'han fet esperar. La proposta no ha agradat a alguns dels usuaris que s'han mostrat força crítics amb Rufián mentre que alguns han compartit imatges amb la seva llama.

 

 

 

 

També et pot interessar...

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris