GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Sánchez avisa que el confinament es podria allargar encara més

«Estic convençut que d'aquí a 15 dies hauré de tornar a demanar una altra pròrroga de l'Estat d'alarma», ha dit
Pedro Sánchez no descarta allargar l'estat d'alarma   | Catalunya Diari

 

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha comentat el migdia d'aquest dijous, 9 d'abril, que no descarta allargar l'estat d'alarma. «Estic convençut que d'aquí a 15 dies hauré de tornar a demanar una altra pròrroga de l'Estat d'alarma», ha dit. 

 

També ha aprofitat el torn de rèplica al debat de pròrroga de l'Estat d'alarma per demanar «maduresa» a l'oposició per aconseguir uns nous Pactes de La Moncloa que enforteixin les eines de l'Estat per plantar cara a la crisi del covid-19. Els ha demanat que no tinguin «por a l'acord».

 

«Només el que no creu a la política com a instrument per a l'acord renuncia a l'acord abans d'intentar-ho», ha sentenciat en resposta a les reaccions del PP i altres grups que consideren que Sánchez només busca crear «una cortina de fum» –en paraules de Casado- per «fagocitar» la seva gestió i «tapar fracassos presents».