Sergio Ramos i Pilar Rubio ja són marit i muller

La parella ha posat per la premsa fent-se un gran petó a la sortida de la catedral de Sevilla
Pilar Rubio i Sergio Ramos en un dels seus primers petons com marit i muller | CatalunyaDiari

 

Han hagut de passar diversos anys de relació i tenir tres fills, però Sergio Ramos i Pilar Rubio ja són marit i muller. El futbolista i la presentadora han protagonitzat una espectacular i emotiva boda, tal com reflectien les seves cares a la sortida de la catedral de Sevilla, on s'ha celebrat l'esdeveniment més important de les seves vides. 

 

Just després de la cerimònia, la parella ha decidit demostrar el seu amor davant la premsa i els molts curiosos que eren a les portes del temple amb un gran petó. No només això, després de dedicar uns grans somriures a les càmeres han premiat tothom amb un segon petó encara més llarg i apassionat. 

 

La parella ha agraït tota la gent que els esperava fora de la catedral | La Coctelera

 

Tots dos s'han mostrat molt propers amb tots els seus seguidors i altres persones anònimes que els han estat esperant a les portes de la catedral. En un bonic gest, s'han apropat per agrair-los que hagin volgut compartir la seva alegria en un dia tan especial. 

 

Vestida de Zuhair Murad

Un dels plats forts de la boda, a més de la imatge del petó dels nuvis, era saber quin seria el vestit triat per Pilar Rubio per anar a l'altar. El misteri no s'ha rebel·lat fins a l'últim moment, ja que ha sortit de l'hotel oculta per un gran paravent. 

 

Destacant sempre pels seus 'looks' originals i cridaners, la col·laboradora de 'El Hormiguero' no ha dubtat en seguir aquesta tendència en el seu dia més especial. Ha lluït un vestit dissenyat per Zuhair Murad, on destacaven un gran nombre de brillants. 

 

Pilar Rubio duia un vestit  de Zuhair Murad | La Coctelera

 

L'originalitat del vestit ha estat un dels temes més comentats. Els seus detalls lluents no han agradat tothom, però tot i les crítiques, la núvia no ha dubtat en mostrar el seu vestit, aturant-se a les múltiples peticions per poder retratar-la fetes pels fotògrafs.  

 

Finalment, no només ha estat només aquest detall el que ha cridat l'atenció. S'ha destacat molt del seu conjunt el seu ram, de cal·les negres, identificant-lo com una mostra del seu habitual estil rocker. 

 

També et pot interessar...