Surten a la llum el dia i el lloc del casament de Rafa Nadal i Xisca Perell贸

Entre els assistents hi ha grans personalitats i, segons alguns rumors, fins i tot, els reis em猫rits Sofia i Joan Carles
Rafa Nadal i Xisca Perell贸 es casaran a l'octubre a Pollen莽a, Mallorca | CatalunyaDiari.cat

 

Ja se saben la ubicaci贸 i data exacta d鈥檜na de les bodes m茅s esperades de l鈥檃ny, la que celebraran Rafa Nadal i Xisca Perell贸 despr茅s de catorze anys com a parella. Tot i que s鈥檈sperava que l鈥檈nlla莽 matrimonial tingu茅s lloc durant aquest estiu, ara s鈥檋a sabut que ser脿 la pr貌xima tardor quan el tenista i la seva parella de tota la vida es casin; segons ha revelat el diari mallorqu铆 鈥樏歭tima hora鈥, el casament es produir脿 el 19 d鈥檕ctubre.

 

A Pollen莽a, en una finca privada de luxe de m茅s de 87.000 metres quadrats

El lloc del casament, que fins ara era una inc貌gnita, tamb茅 ha sortit a la llum: Pollen莽a ha estat el lloc escollit, tant per la cerim貌nia com per la posterior celebraci贸. Concretament, els nuvis es casaran en un enclavament molt especial, una finca quasi inexpugnable que s鈥檃nomena Sa Fortalesa, i que compta amb 87.350 metres quadrats en total, disposa de set cases, jardins, terrasses (m茅s 1000 metres quadrats), piscines i cales privades i, fins i tot, un heliport, perfecte pels convidats que vulguin gaudir de privacitat a la seva arribada.

 

Vista a猫ria de Sa Fortalesa, al Port de Pollen莽a, Mallorca | CEDIDA

 

Sa Fortalesa 茅s una finca de luxe gegantina situada a la badia del Port de Pollen莽a i que va ser constru茂da l鈥檃ny 1628 per defensar la pen铆nsula de les incursions barbaresques. All铆 s鈥檋i han gravat s猫ries i anuncis, i tamb茅 s鈥檋i han casat famosos com Helen Lindes i Rudy Fern谩ndez.

 

En aquest enclavament, els nuvis tindran assegurada la seva intimitat i la dels seus convidats, ja que entre els assistents a la boda es trobaran personalitats del m贸n de l鈥檈sport com Feliciano L贸pez i Sandra Gago o Fernando Verdasco i Ana Boyer. A m茅s a m茅s, hi ha rumors que apunten a una possible assist猫ncia a l鈥檈nlla莽 dels reis em猫rits Sofia i Joan Carles, arran de la bona amistat que aquest 煤ltim mant茅 amb Rafa Nadal.

 

Tamb茅 et pot interessar...

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris