ÚLTIMA HORA

Més de 800 casos de coronavirus i 59 morts a Tarragona

URGENT

Fuita d'oli sense ferits al polígon químic Sud de Tarragona

L'ampostina Aina Cid es classifica per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 en la prova de dos sense timoner

Cid i Virginia Díaz han aconseguit, avui dijous, un lloc a la final del Mundial de Rem de Linz-Ottensheim, a Àustria
La remera ampostina Aina Cid | World Rowing

 

 

L’ampostina Aina Cid i la càntabra Virgina Díaz han aconseguit avui dijous, 29 d’agost, el seu bitllet per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 en la modalitat de dos sense timoner.

 

La parella, que competeix plegada des de principis d’aquesta temporada, s'ha classificat per a la Final A del Mundial de rem que es disputa a Linz-Ottensheim, a Àustria, fet que els brinda, immediatament, una plaça per a la pròxima cita olímpica.

 

Amb aquesta fita, les actuals campiones d’Europa entren de cap a la final mundialista i es consoliden com a una de les sis millors parelles del món.

 

 

Segon olimpisme, el millor regal

Cid, que aquest diumenge, 1 de setembre, complirà 25 anys, participarà en uns Jocs Olímpics per segona vegada, després de ser finalista a Río 2016 —acompanyada d’Anna Boada—, on va aconseguir un diploma olímpic.

 

A la final amb el tercer millor temps

Avui, a Linz-Ottensheim, la parella ha signat el tercer millor temps de la seva semifinal, amb un cronòmetre de 7:03.16, només per darrere de les australianes Jessica Morrison i Annabelle McIntyre (6:58.00) i les canadenques Caileigh Filmes i Hillary Janssens (7:00.45).

 

Més notícies de la categoria Esports