Arnal Llibert, director esportiu del Nàstic: «El més urgent és fitxar un central»

El director esportiu del Nàstic repassa l'actualitat grana en una entrevista a Tarragona Ràdio on assegura que s'arriba en un «molt bon moment» al debut

Sis dies falten per al debut del Nàstic en la Segona Divisió de la temporada 2018-2019 i el conjunt grana encara segueix veient com el despatx de la direcció esportiva treu fum. Concretament ho fa el telèfon mòbil d'un Arnal Llibert que encara ha de tancar el capítol de sortides i sentenciar el d'incorporacions amb tres o quatre cares noves. El gironí ha passat aquest matí pels micròfons de Tarragona Ràdio i ha analitzat un present nastiquer que passa per acabar de reforçar l'equip. La prioritat, a hores d'ara, està clara: «Falten tres o quatre peces dins de l'esquema, potser el més urgent és un central que pugui donar un plus de seguretat darrera, és molt important. En atac i mig del camp estem molt bé», ha assegurat Arnal.

Plantilla curta i sortides sobre la taula

Llibert també ha deixat clar que el club i la direcció esportiva volen «una plantilla curta per treballar millor i donar facilitat a la gent de la Pobla», avisant que «els jugadors amb els quals no es compta amb ells o que tindran dificultats per jugar ja ho saben, són conscients. No volem fer enfadar a ningú però hi ha unes persones com l'entrenador o jo que decidim qui ens pot anar millor per estar al 100%».

Pel que fa al capítol de traspassos, encara no hi ha cap novetat pública: «Dimitrievski ara és jugador del Nàstic, tenim la porteria molt ben coberta». Pel que fa al cas de Maikel Mesa, qui al diari AS situen en les pròximes hores al Málaga per una xifra aproximada als 450.000 euros, Arnal creu que el canari no es convertirà en un problema després del malestar i les crítiques que ha despertat en l'afició darrerament: «No és cap problema, els xiulets canvien tan fàcilment com marcar un gol i celebrar-lo. Entenc que hi hagi interès per jugadors perquè s'han fet coses ben fetes en el passat, és normal interès en ells. Hi ha hagut situacions que a l'aficionat li poden agradar més o menys però quan el jugador competeix és professional».

Retocs per tancar la plantilla

Tot i l'arribada de Sebas Coris, Arnal Llibert segueix situant entre tres i quatre els reforços pendents a realitzar. Noms n'hi ha molts però el director esportiu grana és molt cautelós a l'hora de parlar de les operacions. Víctor Gómez i Álex López, jugadors de l'Espanyol, són un dels casos. Sobre Àlex López, Llibert assegura que «a hores d'ara es troba a 50 minuts d'aquí i potser d'aquí a cinc minuts es troba a tres hores», tot i que reconeix que «amb l'Espanyol parlem quasi diàriament».

L'operació que ha volgut tallar de soca-rel és la del possible retorn d'Álvaro Vázquez a can Nàstic. El futbolista podria abandonar la disciplina de l'Espanyol pròximament i a la Budallera tenen clar que el seu retorn «no és una cosa que es contempli». Pel que fa al paper de la Pobla i els jugadors que han tingut protagonisme aquesta pretemporada, el gironí assegura que «volem una Pobla potent per a què hi hagi tres o quatre peces que puguin ajudar el primer equip, que no siguin jugadors per omplir». Les sensacions deixades per Óscar Sanz, Iván de Nova i Salva Ferrer durant l'estiu han estat força positives i podrien tenir quelcom de protagonisme en un futur pròxim.

Coherència, il·lusió i projecte

Arnal Llibert ha tingut ocasió per mantenir el discurs des de la seva arribada a Tarragona: «La coherència, és molt important. Hem de tenir il·lusió i una manera de treballar definida, que en un futur hi hagi un camí traçat, que hi hagi un bagatge» independentment de les persones que formin el club. El director esportiu grana manifesta que el club ha posat els fonaments d'un projecte per fer «quelcom maco per a què la gent se senti orgullosa, el més important és el present i el present és il·lusionant. El més important és guanyar cada partit i que l'equip, com a mínim, estigui en una zona tranquil·la»..


Comentaris