CRÒNICA

El Barça no dona opció al Reus Deportiu en el primer partit de semifinals

El Reus Deportiu Virginias perd contra el Barça (6-3) el primer partit de semifinals pel títol de l'OK Lliga. Un pèssim inici de segon temps condemna les esperances ganxetes

Rodrigues, autor de quatre gols, ha estat decisiu en el matx
Rodrigues, autor de quatre gols, ha estat decisiu en el matx | @FCBHoquei
31 de maig del 2024
Actualitzat el 10 de juny a les 9:32h

El Reus Deportiu Virginias no ha pogut donar la sorpresa a la pista del Barça i ha perdut (6-3) el primer partit de les semifinals del playoff pel títol de l'OK Lliga 2023-2024. Els homes dirigits per Jordi Garcia han caigut en un duel on l'efectivitat blaugrana ha estat determinant, sobretot a l'inici del segon temps. Quatre gols de Joao Rodrigues i dos de Xavi Barroso posen l'1 a 0 a l'eliminatòria on s'imposarà el millor a cinc partits.

Tres gols en tres minuts

Encaixar sis gols al Palau Blaugrana és quelcom factible tenint en compte el potencial blaugrana, però ja no ho és tant el com s'ha produït. El portuguès Joao Rodrigues feia l'1 a 0 en el minut 2 amb una diana matinera i aplanava un camí on Sergi Aragonès volia donar guerra. El ganxet anotava l'empat de penal en el minut 10 i reiniciava l'encontre per posar una mica de picant a l'eliminatòria. Malauradament, el Barça només ha necessitat vuit segons per avançar-se de nou gràcies a Xavi Barroso amb un xut llunyà.

Els blaugrana, aprofitant una superioritat numèrica per blava a Aragonès, feien el 3 a 1 dos minuts abans del descans. Els dos gols de distància dels locals era una diferència remuntable, esperança que ha desaparegut amb el paupèrrim inici de segon temps per als interessos roig-i-negres. Un gol de Barroso i dos de Rodrigues en els primers tres minuts després de la represa deixaven un dolorós 6 a 1 que ja seria impossible de capgirar.

El Reus únicament ha aconseguit maquillar la desfeta amb una diana més d'Aragonès en el minut 35 i una del xilè Rojas en el 36. Aquest resultat posa un 1 a 0 a l'eliminatòria que s'intentarà empatar aquest diumenge a les 12.15 hores al Palau d'Esports de Reus.

FITXA TÈCNICA
Barça

Fernández, Alabart, Bargalló, Barroso i Rodrigues. A la banqueta: C. Grau, Panadero, M. Grau, Llorca i Cervera
Reus Deportiu Virginias
Ballart, Giménez, Oruste, Julià i Casas. A la banqueta: Viña, Jansà, Rojas, Aragonès i Salvat
Incidències
Primer partit de les semifinals del playoff pel títol disputat al Palau Blaugrana de Barcelona