Bartolo: «Estem en una situació que no desitja ningú»

L'entrenador del Reus no podrà comptar amb la totalitat dels jugadors de la plantilla en el partit contra el Saragossa
Xavi Bartolo durant la compareixença de premsa a l'Estadi Municipal | Joan Alfons López

 

Una altra setmana complicada per a l'entrenador del CF Reus, Xavi Bartolo. El que ha estat un gran esforç del club roig-i-negre per a convèncer jugadors que podien il·lusionar l'afició reusenca, pot acabar malament, ja que continua el problema per obtenir la llicència de molts futbolistes importants de la plantilla. A més, no tanca la possibilitat a què perdi algun dels futbolistes implicats aquesta darrera setmana de mercat de fitxatges estiuenc. En aquest cas, el tècnic recalca que necessitaran a l'afició perquè els recolzin en el primer partit de temporada a l'Estadi Municipal.

Una situació molt difícil pel CF Reus

Després que saltés la notícia dels problemes amb les llicències abans del partit contra Las Palmas, el problema continua i Xavi Bartolo ha valorat que «ha estat una setmana complicada», però que afrontaran aquesta situació amb «les màximes garanties» amb els jugadors que pot comptar, els quals són els mateixos que en la jornada anterior.

La situació a l'entitat ganxeta no és la «desitjada per a ningú» i podria anar a pitjor, ja que el pròxim divendres, 31 d'agost, tancarà el mercat de fitxatges. En aquest sentit, Xavi Bartolo ha explicat que «tot és possible», pel que fa a l'apartat de sortides sí no es pot solucionar el problema. «És trist que una vegada tens tots els jugadors aquí i comptes amb ells, a darrera hora n'acabés marxant algun». Això sí, l'entrenador assegura que el club està treballant perquè tots els jugadors que estan entrenant, formin part de la plantilla.

Una de les solucions depenia de poder inscriure a algun jugador, però, no s'ha pogut fer. «El mínim pas que es pugui fer, s'ha de fer. El problema és que no hem pogut fer ni el mínim», explicava el tècnic reusenc, ja que si hi hagués hagut la possibilitat d'inscriure a algun jugador, ho haurien fet. Tanmateix, l'escenari en què s'ha mogut el club és la de poder inscriure a tots els jugadors amb els quals existeix aquest problema.

El suport de l'afició, element necessari en el partit contra el Saragossa

L'estrena de l'equip davant l'afició a l'Estadi Municipal de Reus no serà la desitjada, ni per al club ni per l'afició. Això sí, Xavi Bartolo creu que el suport dels aficionats serà «clau» perquè l'equip faci un gran partit contra el Saragossa aquest dissabte, 25 d'agost.

El tècnic reusenc s'ha mostrat confiat després de veure el partit que es va fer contra Las Palmas, tot i la derrota. Aquest fet fa que Bartolo vegi amb «més garantia i seguretat» el partit, ja que ha pogut plantejar el partit amb els jugadors disponibles. Així doncs, l'onze que utilitzarà contra el Saragossa serà el mateix que contra l'equip canari amb Badia, Bastos, Catena, Villanueva, Borja Herrera, Ledes, Carbonell, Mario, Domínguez, Alfred Planas i Fran Carbia. 

Un projecte il·lusionant aturat per problemes amb les llicències

«Un desitja que anessin les coses el millor possible i el projecte del Reus era molt il·lusionat», argumenta Bartolo, però aquest problema ha aturat una de les millors plantilles de la història del CF Reus, després «d'haver convençut grans jugadors» els quals significaven un salt qualitatiu.

A més, el tècnic ha explicat que és una situació difícil pels futbolistes, però «estan centrats al cent per cent» i, sabent la situació de l'equip, se'ls hi ha demanat que tinguin la màxima implicació possible. Tanmateix, Bartolo s'ha mostrat positiu després del partit realitzat a Las Palmas i creu en el projecte, ja que és «el primer» que ho ha de fer, perquè tota la plantilla s'involucri.

«Isaac Cuenca vol formar part del nostre equip»

Una de les incògnites de la pretemporada del CF Reus ha estat Isaac Cuenca. El futbolista reusenc ha entrenat a les ordres de Xavi Bartolo i, finalment, la intenció del jugador és quedar-se a la capital del Baix Camp. Això sí, amb els problemes actuals de les llicències, segueix sense saber que passarà, però la intenció del tècnic ganxet és clara.

«Isaac Cuenca vol formar part del nostre equip i així ens ho ha manifestat», ha argumentat l'entrenador pel que fa al futur immediat del futbolista. A més, també ha aclarit que «si no fos per la situació, ja seria un jugador que estaria incorporat a la plantilla».

"Mal de cap per José Antonio Gordillo (Nàstic) per visitar el Real Sporting de Gijón" "ÚLTIMA HORA: El CF Reus no podrà comptar, de nou, amb tots els seus jugadors"