URGENT

CCOO anuncia una vaga general a la indústria química de Tarragona durant la primera quinzena de febrer

Borja Herrera, nou fitxatge per a la defensa del CF Reus

El lateral esquerre canari és la novena incorporació dels roig-i-negre
Borja Herrera, nou futbolista del CF Reus Deportiu. | @Borjaherrerag

 

El CF Reus Deportiu i l'UD Las Palmas han arribat a un acord perquè el lateral esquerre Borja Herrara sigui nou jugador roig-i-negre. El futbolista canari arriba a la capital del Baix Camp amb la carta de llibertat i defensarà la samarreta del CF Reus fins al juny del 2021, és a dir, durant les tres pròximes temporades. A més, el nou jugador roig-i-negre ha entrenat aquesta tarda amb els seus nous companys d'equip.

 

El lateral dret arriba amb la carta de llibertat al CF Reus Deportiu

Borja Herrera va arribar al filial de l'UD Las Palmas la temporada 2014-2015 i durant la passada campanya va formar part del primer equip canari. En aquest sentit, el lateral va disputar 3 partits amb la samarreta de Las Palmas a Primera Divisió i, en el mercat d'hivern, va posar rumb al Reial Valladolid, amb els quals va jugar fins a final de temporada, però només va jugar-hi 5 partits.

 

El nou jugador roig-i-negre arriba amb la carta de llibertat i signarà per a les pròximes tres temporades. Això sí, l'UD Las Palmas s'ha guardat una opció de recompra per poder recuperar en un futur a Borja Herrera.

 

A més, el destí farà que el primer partit de Segona Divisió amb el CF Reus de Borja Herrera sigui a l'Estadi Gran Canària contra l'UD Las Palmas. Aquest partit es disputarà el diumenge 19 d'agost, a les 22 hores i serà l'encontre que tancarà la jornada futbolística del diumenge a la Segona Divisió. 

 

 

Borja Herrera, la peça que li faltava a la defensa del CF Reus

Amb la incorporació de Borja Herrera, Xavi Bartolo ja té complet el puzle de la defensa. El lateral esquerre canari serà la vuitena fitxa de la defensa roig-i-negre i li tocarà competir amb Adrián Guerrero per un lloc a l'onze titular.

 

Així doncs, l'entrenador reusenc ja té dos futbolistes per posició a la línia defensiva. Ángel Bastos i Shaq Moore són els dos futbolistes que estaran al lateral dret; els nous fitxatges Mikel Villanueva i Alejandro Catena, a més de  Jesús Olmo i Tito, seran els que formaran l'eix de la defensa; i Adrián Guerrero i el nouvingut Borja Herrera els encarregats de cobrir el lateral esquerre.