CRÒNICA

El Calafell goleja i el Reus Deportiu empata en el debut a l'OK Lliga 2024-2025

El Parlem Calafell goleja el Noia en el darrer partit de la jornada inaugural mentre que el Reus Deportiu Virginias empata contra l'Igualada

El Calafell celebra l'1 a 0 davant el Noia, gol que obria el camí de la victòria | OK Liga TV
13 d'octubre de 2024, 22:05
Actualitzat: 22:05h

Estrena sense derrotes dels representants del Camp de Tarragona a l'OK Lliga 2024-2025. El Reus Deportiu Virginias ha començat la lliga empatant (1-1) a la pista de l'Igualada amb un gol de Maxi Oruste en el segon temps mentre que el Calafell ha golejat (4-1) el Noia amb un doblet de Carles Domènech i dos gols de Marimon i Jepi Selva i se situa a la zona alta de la taula.

Golejada per tancar la jornada

El Parlem Calafell ha posat punt final a la primera jornada amb una bona victòria davant el Noia (4-1). Els homes dirigits per Guillem Cabestany han encetat l'encontre amb bon peu després de marcar dos gols en quatre minuts. Carles Domènech obria la llauna abans del minut 2 amb un llançament col·locat a l'esquerre de Blai Roca i Marimon ampliava distàncies en el minut 4 amb un xut potent després d'una falta.

Un duel d'alta tensió com és sempre un Calafell-Noia no quedaria exempt de polèmiques i targetes blaves. Una d'aquestes acabava amb una falta directa a favor dels visitants que Martí Gabarró, excalafellenc, no desaprofitaria per fer el 2-1 en el minut 13. No ha estat fins al darrer quart de partit quan el marcador ha tornat a alterar-se. Jepi Selva, de falta directa, feia el 3-1 en el minut 42 i Domènech repetia protagonisme en el minut 43 per anotar el 4-1 definitiu.

Un punt per començar

Pel que fa al Reus Deportiu Virginias, el conjunt dirigit per Jordi Garcia ha encetat la lliga amb un empat contra l'Igualada (1-1) en un duel que s'ha decidit pels petits detalls. El local Marc Rouze inaugurava l'electrònic en una acció individual en el minut 11 que superava Càndid Ballart per fer esclatar d'alegria el públic local. Els reusencs no han perdut la cara a l'encontre i han batallat fins a trobar el premi.

Minut 33, acció a pilota aturada i un rebuig acaba al patí d'un Maxi Oruste que supera Guillem Torrents per baix per posar l'equilibri. Ambdós conjunts han buscat endur-se els tres punts, però s'han hagut de conformar amb sumar per no arribar a la jornada 2 amb el caseller a zero. La pròxima jornada de lliga no es farà esperar perquè arribarà dimecres a les 21.00 hores amb un Reus-Sant Just i un Caldes-Calafell.